Ahlsell etablerer ny butikk i Ringdalskogen næringspark

Høsten 2018 åpner Ahlsell Norge ny fullsortimentsbutikk i nytt bygg ved Ringdalskogen mellom Larvik og Sandefjord.

For å gi håndverkere og næringsdrivende i og rundt Larvik og Sandefjord kort vei til det materiellet og utstyret de til enhver tid trenger, åpner Ahlsell Norge en splitter ny “One Stop Shop” ved Ringdalsskolen i Larvik Kommune. Med et bredt sortiment av produkter innen VVS, elektro, VA, verktøy, verneutstyr og arbeidsklær, skal selskapet posisjonere seg som et naturlig stoppested for profesjonelle brukere.

Store ambisjoner

Når Ahlsell etablerer seg i hjertet av Vestfold, viser de at selskapet mener alvor med sin uttalte butikksatsing. Selskapet har fra før butikker i både Porsgrunn og Tønsberg men ingen langs den times bilturen mellom disse to byene, før nå.- Vi har store ambisjoner i årene framover, og butikk er en av de viktigste salgskanalene i vår vekststrategi, rett og slett fordi kundene vil ha det, sier Paul Egil Garvik som er regionsjef i Ahlsell Norge som forklarer at Ringdalskogen nå var et naturlig sted å etablere seg for selskapet.Å flytte inn i et så moderne og energieffektivt bygg gir oss alle muligheter til å skape en flott handle-opplevelse for fagmannen.

Nybygg med stort uteareal

Med kort vei til sentrum av både Larvik og Sandefjord, samt gode av- og påkjøringsmuligheter fra E18 og fylkesvei, er Ringdalskogen i ferd med å bli et logistikkmessig knutepunkt i regionen.Oppføringen av bygget som Ahlsell skal holde til i har oppstart etter påsken, og går alt som planlagt åpner selskapet sin nye butikk oktober 2018. Garvik gleder seg til å bli “best i by’n” også i denne delen av Vestfold.- Å flytte inn i et så moderne og energieffektivt bygg gir oss alle muligheter til å skape en flott handleopplevelse for fagmannen. Med et så stort uteområde, vil det dessuten være godt med parkeringsmuligheter og lagring av større VA-produkter, forteller Garvik som legger til at Ahlsell kommer til å være enebruker av bygget.